ΕΛΛΑΔΑ

ΞΕΕ: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ στη μάχη κατά του Covid-19

Τη δωρεά ποσού 1 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη μάχη που δίνει κατά τoυ COVID-19 αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η απόφαση αυτή συνιστά έκφραση της διαρκούς προσφοράς των ελληνικών ξενοδοχείων προς την κοινωνία, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζεται ότι το ΞΕΕ έχει ανακοινώσει και προχωρά στη δημιουργία του εξειδικευμένου φορέα «Hotels For» για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής ευθύνης, συμβατών με τους στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

caffeine adv2020b

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ, Αλέξανδρος Βασιλικός σε σχετική δήλωσή του τόνισε: «Οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να βάζουμε πάντα “πλάτη” στα δύσκολα. Έτσι και τώρα, σε αυτή την πρωτόγνωρη, παγκόσμια συγκυρία, είμαστε παρόντες στο προσκλητήριο της κοινής προσπάθειας για το συλλογικό καλό. Παρά το μεγάλο πλήγμα που υφίστανται οι επιχειρήσεις μας, η απόφαση για τη δωρεά 1 εκατ. ευρώ στο δημόσιο σύστημα υγείας ήταν για μας αυτονόητο καθήκον. Αποτελεί δε την ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που με τη δική του καθημερινή μάχη σώζει ζωές, γεννάει την ελπίδα και δίνει την ανάσα για να ξανανοίξει η οικονομία της χώρας μας».

neratzoulis neo

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button