ΕΛΛΑΔΑ

Βίαζε και βιντεοσκοπούσε την ανιψιά του (pic)

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 59χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη ανιψιά του στη Θεσσαλονίκη. Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία και τα στοιχεία του 59χρονου, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, πρόκειται για τον: (επ) ΚΑΠΑΓΕΡΟΠΟΥΛΟ (ον) Κωνσταντίνο του Αριστείδη, γεν. στις 06-02-1958 στη Δράμα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό παραπάνω αδικημάτων.Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές, μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

 

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close