ΕΛΛΑΔΑ

Βαρυμπόμπη | Μαίνεται η φωτιά – Εκκενώνεται η περιοχή

Πάνω από 300 πυροσβέστες με 170 οχήματα επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς –  Η φωτιά πέρασε στην πλατεία της Βαρυμπόμπης – Πέντε αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχώς ρίψεις νερού – Εκκενώθηκε νωρίτερα ο οικισμός Αδάμες

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές αρχές, μετά τη φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι στη Βαρυμπόμπη. Στόχος είναι να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς και η οριοθέτηση εντός της ημέρας. Συνεχώς πραγματοποιούνται ρίψεις νερού από πέντε αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα η φωτιά πέρασε στην πλατεία της Βαρυμπόμπης, με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν την περιοχή. Νωρίτερα, δόθηκε εντολή για εκκένωση του οικισμού Αδάμες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με σειρήνες, δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής καλούν τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή. για προληπτικούς λόγους, καθώς οι φλόγες βρίσκονται μια ανάσα από τις αυλές σπιτιών.

Στο σημείο επιχειρούν και ισχυρές επίγειες δυνάμεις, με πάνω από 300 πυροσβέστες και 170 οχήματα. Η φωτιά  είναι τεράστια και μάλιστα έχει ξεσπάσει και σε δύσβατες περιοχές.

swell adv 2021

Τα κύρια μέτωπα βρίσκονται στον οικισμό Αδάμες, που εκκενώνεται, στην Άνω Βαρυμπόμπη και το τρίτο στην περιοχή που βρίσκονται στους ιππικούς ομίλους, απ’ όπου απομακρύνονται άλογα με ειδικά οχήματα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Λόγω του σημείου, η Εθνικό Οδός ανοίγει και κλείνει συνεχώς για προληπτικούς λόγους και στα δύο ρεύματα. Παράλληλα, η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εκκένωσης των εργοστασίων στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής.


Σχετικά άρθρα

Back to top button