ΕΛΛΑΔΑ

«Τσάμπα» τα μέτρα στα super market; – Χαμός στις λαϊκές αγορές


Τελευταία ενημέρωση:

Προβληματισμό προκαλούν καθημερινά οι εικόνες πολιτών που συνωστίζονται σε διάφορα σημεία, παρά τις δραματικές εκκλήσεις της πολιτείας και των ειδικών.Για την αποφυγή των συναθροίσεων εφαρμόστηκε στα σούπερ μάρκετ μέτρο που επιτρέπει συγκεκριμένο αριθμό πελατών εντός των κτηρίων, με βάση τα τετραγωνικά.

Ωστόσο η απουσία μέτρων για τις λαϊκές αγορές τείνει να ακυρώσει στην πράξη τα όποια μέτρα αφορούν καταστήματα εφοδιασμού.

Και αυτό, γιατί όπως γίνεται σαφές ο κόσμος και κυρίως ηλικιωμένοι που είναι και οι πιο ευάλωτοι, συνωστίζονται στους πάγκους των αγορών.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση θα απαγορευθεί προσωρινά η διάθεση πλαστικών ειδών, ένδυσης, υπόδυσης και γενικά όλων των βιομηχανοποιημένων προϊόντων. Αντίθετα θα συνεχιστεί η διάθεση των νωπών προϊόντων, των τροφίμων και γενικότερα των ειδών καθημερινής ανάγκης, όπως τα χαρτικά.

Ετικέτες

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close