Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤροχαίο στην Βουλή | Δωρεά τα όργανα του 23χρονου - Συντετριμμένες μητέρα...

Τροχαίο στην Βουλή | Δωρεά τα όργανα του 23χρονου – Συντετριμμένες μητέρα και αδελφή

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συντετριμμένες η μητέρα και η αδελφή του 23χρονου οδηγού μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, δηλώνουν ότι ο Ιάσονας «έφυγε» και ψάχνουν μάρτυρες για να εξακριβώσουν τι συνέβη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, η μητέρα του 23χρονου δήλωσε: «Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… Tελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο.

mechanical adv 2021

Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».

apostolakis adv 2

Η αδερφή του 23χρονου είπε πως ο Ιάσονας «ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους.

Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή συγκεκριμένα».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble