ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: 40.000 ποδήλατα συμμετείχαν στην ποδηλατάδα!

Εκατοντάδες οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές κάθε ηλικίας που για μια ακόμη φορά μετείχαν σε ποδηλατάδα. Αυτή τη φορά, ήταν η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Ποδηλάτου, σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία «6 για έξω» της ΚΕΔΕκαι την Ημέρα Περιβάλλοντος.
Με μια διαδρομή 13.033 μέτρων, ακριβώς δηλαδή ο αριθμός του smsπου στέλναμε για έξοδο την περίοδο της καραντίνας, ο Δήμος Τρικκαίων συμπεριέλαβε τμήματα των υπαρχόντων ποδηλατοδρόμων.

Με παρόντα τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, που έδωσε το σύνθημα για εκκίνηση, οι ποδηλατιστές δεν βγήκαν και πολύ εκτός πορείας, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών καθημερινά χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους. Εξάλλου, τα περίπου 40.000 ποδήλατα στα Τρίκαλα αποτελούν το δείγμα και την απόδειξη για τη μέγιστη αγάπη στο πλέον οικολογικό μέσο μετακίνησης.

caffeine adv2020b

Οι δράσεις «6 για έξω» του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζονται με τοποθέτησηακόμη περισσότερων ποδηλατοστασίων, ηλεκτρονική ψηφοφορία για νέο ποδηλατόδρομο με δοκιμαστικό κλείσιμό του, τοποθέτηση ηλιακού κάδου απορριμμάτων, τοποθέτηση άλλων 3 ταχυφορτιστών, δημιουργία σημείων επισκευής ποδηλάτου.

Και, βεβαίως, οι υπό δημιουργία ποδηλατόδρομοι, με στόχο τα 20 χιλιόμετρα διαδρομής στην πόλη και σε καίρια σημεία της, για όλους και όλες.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button