Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤο σχέδιο για το άνοιγμα της εστίασης από τις 16 Απριλίου

Το σχέδιο για το άνοιγμα της εστίασης από τις 16 Απριλίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Από τις 22 Μαρτίου η κυβέρνηση θέλει να ανοίξει το λιανεμπόριο και ελπίζει να κάνει τα πρώτα βήματα χαλάρωσης των περιορισμών στην εστίαση από τις 16 Απριλίου

Το lockdown παίρνει παράταση για μία επιπλέον εβδομάδα, ωστόσο η κυβέρνηση σχεδιάζει τη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού σε βήματα, με πρώτο το λιανεμπόριο, δεύτερα γυμνάσια- λύκεια και τρίτη την εστίαση.

mechanical adv 2021

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επιβεβαίωσε χθες ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 22 Μαρτίου.

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι 24/7, η κυβέρνηση θέλει να ακούσει τον εμπορικό κόσμο, που ζητά κανονικό άνοιγμα της αγοράς και όχι click away, αλλά ταυτόχρονα θέλει να δείξει ότι λαμβάνει μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Έτσι εξετάζεται το σενάριο για καταναλωτικά ψώνια εντός των ορίων του δήμου κατοικίας ή σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από το σπίτι, όπως ισχύει σήμερα για τις αγορές τροφίμων, με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13032 άπαξ ημερησίως και με χρονικούς περιορισμούς.

Στις 29 Μαρτίου θέλει η κυβέρνηση να επιστρέψουν στα θρανία και οι μαθητές του γυμνασίου και ιδίως του λυκείου, καθώς ειδικά για τη Γ Λυκείου δεν υπάρχει δυνατότητα μεγάλης παράτασης του σχολικού έτους, αφού θα πρέπει να δώσουν οι υποψήφιοι και πανελλαδικές εξετάσεις. Θα ακολουθήσουν τα δημοτικά σχολεία.

Από τις 16 Απριλίου, ο σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει το πρώτο βήμα για το άνοιγμα της εστίασης. Και συγκεκριμένα να ανοίξουν μόνο εστιατόρια και καφέ, μόνο σε εξωτερικούς χώρους και μόνο για καθήμενους, με τέσσερα άτομα ανά τραπέζι. Αλλά και επιδότηση των επιχειρήσεων προκειμένου να διεξάγουν τακτικά υποχρεωτικά τεστ για κορωνοϊό στους εργαζόμενους.

Στόχος είναι έστω ένα τμήμα της εστίασης να δουλέψει το διάστημα που θα απομένει μέχρι το Πάσχα και η ελπίδα της κυβέρνησης είναι ότι καθώς οι εμβολιασμοί θα προχωρούν εν τω μεταξύ, το Μάιο θα μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά και η εστίαση, αλλά και να ανοίξει η νυχτερινή διασκέδαση, πάνω στην ώρα για την υποδοχή των πρώτων τουριστών.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble