Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤην κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων προανήγγειλε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Την κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων προανήγγειλε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων προανήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στο 5ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της «Ναυτεμπορικής».

Αν η συγκεκριμένη προαναγγελία γίνει πράξη, αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Χανίων -που είναι ο μοναδικός Δήμος στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο οποίος διαθέτει Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο- θα χάσει σημαντικές αρμοδιότητες, αλλά και έσοδα, ειδικά από το Ενετικό Λιμάνι, περιοχή δικής του αρμοδιότητας σήμερα.

mechanical adv 2021

«Στον λιμενικό τομέα, ολοκληρώθηκαν οι μελέτες βιωσιμότητας για κάθε ένα από τα δέκα περιφερειακά λιμάνια και μέσα στο 2020 προχωράμε στο διαγωνιστικό μέρος, εκκινώντας από τα λιμάνια εκείνα που ήδη γνωρίζουμε πως έχουν προκαλέσει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον. Με τον τρόπο αυτό, αντί για το μοντέλο των υποπαραχωρήσεων, που όπως ευθύς εξ αρχής είχα δηλώσει, έτσι όπως ήταν σχεδιασμένο δεν θα απέδιδε, διασφαλίζουμε την ανάπτυξη κάθε λιμανιού, με βάση τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητές του», σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του στο ναυτιλιακό συνέδριο.

apostolakis adv 2

Και πρόσθεσε – όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο στις 23 Ιανουαρίου: «Προωθούμε αλλαγές στο μοντέλο λιμενικής διακυβέρνησης με απώτερο στόχο την ένταξη των λιμένων που σήμερα βρίσκονται υπό τον έλεγχο Δήμων και Κοινοτήτων υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής».

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble