ΕΛΛΑΔΑ

Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και γάμους

Ποια είναι τα επόμενα βήματα χαλάρωσης μέτρων - Πότε αναμένεται να διευρυνθεί το ωράριο κυκλοφορίας των πολιτών - Τι θα γίνει με τη μουσική σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ.

Ηαντίστροφη μέτρηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων του lockdown έχει ήδη ξεκινήσει, με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας να είναι καλύτερη και το πρόγραμμα των εμβολιασμών να κινείται εντός του χρονοδιαγράμματος.

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων να κάνει το επόμενο βήμα και να αποφασίσει την άρση κάποιων περιορισμών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αναφορικά με τη μουσική στην εστίαση και την απαγόρευση της κυκλοφορίας η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «τώρα…ό,τι συμβαίνει», τόνισε πως την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Ιουνίου, αναμένονται ανακοινώσεις κατά την τακτική ενημέρωση των συντακτών για την επιδημιολογική κατάσταση της νόσου Covid-19 στη χώρα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, κομβική ημερομηνία είναι η 11η Ιουνίου, οπότε αναμένονται οι ανακοινώσεις για την περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου μετακίνησης των πολιτών.

Επίσης, στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί και το θέμα επαναφοράς της μουσικής στην εστίαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανόν να γίνει μαζί με την άρση του μέτρου για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται πως η εστίαση άνοιξε τη Δευτέρα του Πάσχα με πολύ αυστηρά μέτρα και χωρίς μουσική.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Τέλος, στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να αποφασιστεί η διεύρυνση του ορίου των καλεσμένων στις δεξιώσεις και να επιτραπούν έως 200 άτομα σε δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, αντί για 100 άτομα που επιτρέπονται σήμερα.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button