ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Υμηττό | Βρέθηκε και ο τρίτος 15χρονος

Ο 15χρονος είχε ανέβει στο βουνό, από την Ηλιούπολη, μαζί με δύο συνομίληκούς του, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και εντοπίστηκαν νωρίτερα – Με ελαφρά τραύματα, αλλά όχι κάτι σοβαρό το παιδί, που θα μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το protothema.gr, βρέθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ και ο τρίτος 14χρονος που είχε χαθεί στην περιοχή του Υμηττού. Ο 15χρονος είχε ανέβει στο βουνό από την Ηλιούπολη, μαζί με άλλους δύο συνομίληκούς του και όταν ξέσπασε η κακοκαιρία, χάθηκε. Οι δύο φίλοι του ενημέρωσαν τις αρχές και εντοπίστηκαν νωρίτερα.

brands heaven2021

Το παιδί βρέθηκε στοι καταφύγιο του κυνηγετικού συλλόγου, στην περιοχή Σέσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ελαφρά τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ωστόσο, θα μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος από το ιατρικό προσωπικό.

Το παιδί αυτό είχε ξεκινήσει με τα άλλα δύο από την Ηλιούπολη για να πάνε στο βουνό. Κάποια στιγμή χάθηκαν γεγονός που σήμανε συναγερμό σε αστυνομία και Πυροσβεστική .  Μάλιστα τα παιδια κάλεσαν το 112 με αποτέλεσμα να δωθεί το στίγμα τους ανάμεσα σε Υμηττό και Παιανία και να σπεύσουν δυνάμεις στο σημείο.

neratzoulis neo

Οι δύο έφηβοι επικοινώνησαν με τον πατέρα τους, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθούν προς το σημείο και οι εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου. Τα παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό, μαζί τους βρισκόταν και το τρίτο παιδί, με το οποίο κάποια στιγμή χωρίστηκαν.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία αρχικά μετείχαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ. Στη συνέχεια, και ενώ οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσμενείς, οι δυνάμεις αναζήτησης ενισχύθηκαν από τις γύρω περιοχές.

Σε εξέλιξη επιχείρηση για την αναζήτηση ανήλικου, ενώ καλά στην υγεία τους εντοπίστηκαν δύο ακόμη, στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής. Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 15, 2021
Σχετικά άρθρα

Back to top button