ΕΛΛΑΔΑ

Thessaloniki Pride | Πολύχρωμη πορεία στο κέντρο της πόλης | Video

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της ομοφοβίας, υπέρ του σεβασμού στη διαφορετικότητα αλλά και εναντίον της βίας στις γυναίκες.«Κάτω τα χέρια από τα σώματά μας» ήταν το κεντρικό σύνθημα της πορείας Ελεύθερης Έκφρασης του 5oυ Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα κατά της ομοφοβίας, υπέρ του σεβασμού στη διαφορετικότητα αλλά και εναντίον της βίας στις γυναίκες, μετά και τα πρόσφατα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, κινήθηκαν σε κεντρικούς οδούς της πόλης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με την αστυνομία, την ίδια ώρα, βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία της Χρυσής Αυγής ενάντια στο 5o Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride που κατέληξε σε σημείο κοντά στον Λευκό Πύργο.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Πηγή
ΑΠΕ

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button