ΕΛΛΑΔΑ

Θα δοθεί παράταση σε κοινωνικά παντοπωλεία, φαρμακεία και συσσίτια δήμων

Παράταση ζωής για τρία χρόνια αναμένεται να δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε Κοινωνικά Παντοπωλεία, Κοινωνικά Φαρμακεία και Συσσίτια, τις κοινωνικές δομές όλης της χώρας που απειλούνταν με λουκέτο από τις αρχές του 2020.

Η παράταση αφορά την διασφάλιση λειτουργίας συνολικά 280 δομών στην χώρα, δηλαδή των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Παροχή Συσσιτίου), των Κέντρων Κοινότητας και των Δομών Αστέγων (Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, Υπνωτήριο Αστέγων).

brands heaven2021

Οι υπόλοιπες δομές έχουν πάρει ήδη τριετή παράταση, μέχρι το 2023, σε αντίθεση με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κοινωνικά Φαρμακεία και την Παροχή Συσσιτίου, που αναμένεται να εξασφαλίσουν την ίδια παράταση. Ειδικότερα μέχρι σήμερα έχουν πάρει παράταση στις συμβάσεις τους οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Κοινότητας των δήμων (κατά 3 έτη), των Κέντρων Φροντίδας Ηλικιωμένων (κατά 2 έτη) και των Κέντρων Συμβουλευτικής και Ξενώνων Γυναικών Θυμάτων Βίας (κατά 2 έτη).

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button