ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος το φαξ σε όλο τον Δημόσιο τομέα

Την οριστική κατάργηση του φαξ στο Δημόσιο θα προβλέπει μεταξύ άλλων το νέο σχέδιο νόμου που προωθεί ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης υπό τον τίτλο «Κώδικας ψηφιακής διακυβέρνησης».

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά την εποχή της ηλεκτρονικής υπογραφής, των emails και της αυτόματης έκδοσης πιστοποιητικών μέσω του Διαδικτύου, υπάρχουν ακόμη δημόσιες υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την τηλεομοιοτυπία προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

caffeine adv 2021

Σε πολλά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών για παράδειγμα, προκειμένου να γίνουν αποδεκτά κάποια συγκεκριμένα έντυπα οι υπάλληλοι των εν λόγω υπηρεσιών επέμεναν ότι θα έπρεπε να τους φτάσουν μόνο μέσω φαξ. Όλα αυτά όμως, πολύ σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button