ΕΛΛΑΔΑ

Ταξίδια | Με εμβόλιο ή rapid test από 13 ΣεπτεμβρίουΝέα μέτρα κατά του κορωνοϊού ισχύουν από τις 13 Σεπτεμβρίου και αυτό φέρνει αλλαγές και στον τρόπο που θα ταξιδεύουν όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο και όσοι δεν το έχουν κάνει.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παρουσίασε την Τρίτη (24.08.2021) τα νέα μέτρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας να μπει «φρένο» στη διασπορά του κορωνοϊού και ανακοίνωσε τα όσα θα ισχύσουν για εμβολιασμένους και όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μπλόκο» τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους – Τι γίνεται με τους εργαζομένους

Από τις 13 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να ταξιδέψουν, είτε στην ηπειρωτική είτε στη νησιωτική χώρα, με πλοίο, αεροπλάνο, τρένο και ΚΤΕΛ πρέπει να πληρώσουν 10 ευρώ για να κάνουν rapid test και μόνο σε ιδιωτικό εργαστήριο κι όχι σε δημόσια δομή.

Το εργαστηριακό τεστ για τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες (ενηλίκους και ανηλίκους 12 έως 17 ετών) πρέπει να γίνει έως 48 ώρες πριν από το ταξίδι τους.

swell adv 2021

Για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών απαιτείται επίσης τεστ 48 ωρών και πάλι από διαγνωστικό κέντρο με ευθύνη του ταξιδιώτη, το οποίο θα κοστίζει 10 ευρώ.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button