ΕΛΛΑΔΑ

Ταραντίλης | Οι μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος θα αφορούν όσους έχουν τιμολόγιο ΔΕΔΔΗΕ

“Οι μειώσεις λογαριασμού ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο θα αφορούν μόνο αυτούς που είχαν διακοπές και έχουν τιμολόγιο του ΔΕΔΔΗΕ” ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφερόμενος στις περιοχές που είχαν προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας “Μήδεια”.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν η μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος που ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΗ, θα ισχύσει και για όσους έχουν ιδιώτη πάροχο και εάν θα υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια απάντησε ότι ” Οι μειώσεις αφορούν τιμολόγιο του ΔΕΔΔΗΕ” .

neratzoulis neo

Σε ερώτηση εάν η ελληνική κυβέρνηση συντάσσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή σχέδιο ψηφιακού διαβατηρίου με το Ηνωμένο Βασίλειο και γιατί ακριβώς η κυβέρνηση στην Αθήνα αντιτίθεται στην εφαρμογή διαβατηρίων ψηφιακών εμβολίων απάντησε ότι, “η κυβέρνηση καταρχήν δεν έχει μιλήσει για διαβατήριο γιατί η λέξη διαβατήριο έχει μια υποχρεωτική χρήση. Η κυβέρνηση έχει μιλήσει για ψηφιακό πιστοποιητικό. Αυτό τι σημαίνει: σημαίνει ότι θα μπορεί κάποιος ο οποίος θα έρχεται στη χώρα μας να μην χρειάζεται να μετέχει σε αυτές τις συνηθισμένες διαδικασίες όπως είναι να έχει κάνει PCR τεστ ή να μπαίνει σε καραντίνα μόλις έχει έρθει στη χώρα.

Και νομίζουμε ότι αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα όπως το έχουμε επικοινωνήσει εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα μας ενδιαφέρει εκτός από το πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κοινότητας που το έχουμε θέσει να είμαστε και σε συζητήσεις και με άλλες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Κοινότητας”.

bakaliko lagos
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button