ΕΛΛΑΔΑ

Τα εγκαίνια και η κοπή της πίτας στα νέα γραφεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Τελευταία ενημέρωση:

Παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα των νέων γραφείων του Ε.ΠΑ.Μ., πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων αλλά και η καθιερωμένη κοπή πίτας, χοροστατούντος του πατρός Ηλία, του γνωστού και μαχητικού ιερωμένου που ευλόγησε την ιδρυτική πράξη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου.

Το έμπλεο αισιοδοξίας κλίμα, για το μέλλον του Κινήματος, λόγω του νέου ανοίγματος προς τον ελληνικό λαό με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα αλλά και της μεγάλης και θετικής ανταπόκρισης και από την περιφέρεια, όπου κλιμάκια με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Δ. Καζάκη, βρίσκονται συνεχώς παρουσιάζοντας τις πατριωτικές προτάσεις του ΕΠΑΜ για έξοδο από την βαθιά κρίση που μαστίζει την χώρα και τον λαό, ήταν αποτυπωμένο στα πρόσωπα όλων των στελεχών του Κινήματος αλλά και στους φίλους και τα μέλη που κατέκλυσαν τα νέα γραφεία από νωρίς το πρωί.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η πατριωτική ολιγόλεπτη ομιλία του πάτερ Ηλία, ο οποίος συγκινημένος αφού ευχήθηκε μακροημέρευση και αγωνιστική πορεία προς τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε την βαθιά του πίστη και ελπίδα για γρήγορη λευτεριά στην πατρίδα μας.

Από την πλευρά του, ο Γ. Γ. του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκης, έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή για την πορεία του Μετώπου και παράλληλα μετέφερε τον παλμό και την αγωνιστική διάθεση των πολιτών της περιφέρειας.

Στην κατακλείδα του, ξεκαθάρισε ότι πλέον ο δημοκρατικός πατριωτικός χώρος έχει όνομα και αυτός είναι το ΕΠΑΜ, το οποίο μαζί με  άλλες πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις που επιθυμούν και θέλουν την πραγματική συστράτευση για τον κοινό αγώνα, καλείται να σηκώσει το βάρος της νέας Εθνικής αντίστασης και απελευθέρωσης της χώρας από τις νεοκατοχικές δυνάμεις. «Αν δεν υπήρχε το ΕΠΑΜ, έπρεπε να εφευρεθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκης, εν μέσω θερμού χειροκροτήματος

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close