ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 73χρονος για πώληση πινακίδων κυκλοφορίας μέσω ebay

Γνήσιες, πλαστές, ακόμη και χειροποίητες πινακίδες κυκλοφορίας μέσω e-bay πουλούσε ένας 73χρονος συνταξιούχος κάτοικος Βουλιαγμένης που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τα οφέλη που είχε αποκομίσει από την παράνομη δραστηριότητα άλλα και για τυχόν συνεργούς του. Όπως προέκυψε πουλούσε τις πινακίδες κυκλοφορίας από 25 έως 45 ευρώ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ηλεκτρονικά ίχνη του 73χρονου κατόπιν επικοινωνίας που είχαν με τους διαχειριστές του e-bay, ενώ είχε προηγηθεί ενημέρωση των Ελληνικών αρχών από τη Γερμανική αστυνομία.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη, οι αστυνομικοί εντόπισαν 8 γνήσιες πινακίδες κυκλοφορίας, 3 που είχαν κλαπεί από οχήματα, 8 χειροποίητες, 5 αντίγραφα γνήσιων καθώς επίσης 19 με στοιχεία ΗΠΑ και 10 σήματα ΚΤΕΟ.Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 73χρονος είχε συνεργούς και αναζητούν τα πλοκάμια του δικτύου που είχε στήσει.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close