ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με τον Τσίπρα για να μπει στο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο ΠαπαχριστόπουλοςΈτοιμος για να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην – πια- βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Μάλιστα προς αυτό θα ζητήσει και συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος με τον τρόπο αυτό επανήλθε στα σενάρια που τον θέλουν να εντάσσεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Και πιθανότατα στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1εξήγησε πως «συνεχίζουμε (σ.σ. ο ίδιος και οι έξι βουλευτές) να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει».

Συμπλήρωσε πως «στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία».

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε (σ.σ. ο ίδιος και οι έξι βουλευτές) να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» τόνισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος συμπληρώνοντας πως θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή
CNN

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close