Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣυγκίνηση από την αλλαγή φρουράς στο Καστελόριζο

Συγκίνηση από την αλλαγή φρουράς στο Καστελόριζο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ένα συγκινητικό βίντεο με στρατιώτες που φθάνουν στο Καστελόριζο προκειμένου να αντικαταστήσουν την προηγούμενη φρουρά αναρτήθηκε στο Facebook από τον εφοπλιστή Φώτη Μανούση του οποίου το πλοίο «Σταυρός» εκτελεί το τακτικό δρομολόγιο από τη Ρόδο προς το μικρό νησί.

Στο βίντεο, οι στρατιώτες ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου, προσεγγίζοντας το Καστελόριζο, αποδεικνύοντας το υψηλό ηθικό, παρά τις προκλήσεις των Τούρκων που επιδιώκουν να «γκριζάρουν» το μικρό νησιωτικό σύμπλεγμα.

mechanical adv 2021

Συγκίνηση προκαλεί η στιγμή κατά την οποία το πλοίο με τους στρατιώτες μας περνάει ανοιχτά από σημείο του νησιού όπου βρίσκεται στρατιωτικό φυλάκιο, με τους συναδέλφους τους που είναι εκεί να τους υποδέχονται ανεμίζοντας την ελληνική σημαία.

apostolakis adv 2

Ο κ. Μανούσης σχολίασε αναρτώντας το βίντεο: «Συγκινήθηκα βλέποντας αυτές τις εικόνες που μόλις δημοσιοποίησε φίλος και συνεργάτης από το πλοίο μας! Όταν όλοι μας αντιμετωπίζουμε την πανδημία από την σιγουριά του σπιτιού μας και γκρινιάζουμε για κάθε τι που συμβαίνει, υπάρχουν τα παλικάρια αυτά, που με τόσο ενθουσιασμό πηγαίνουν να φυλάξουν τα σύνορα της πατρίδας μας! Νοιώθω περήφανος για όλα αυτά τα Ελληνόπουλα και για τους γονείς που τα ανάθρεψαν».

Αξίζει ν΄ αναφερθεί πως το «Σταυρός» του κ.Μανούση, μεταφέρει προς το Καστελόριζο δωρεάν, όχι μόνο τους στρατεύσιμους και τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες – τουρίστες, μαζί με τα οχήματα τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble