ΕΛΛΑΔΑ

Στρατός Ξηράς: 10.000 νεοσύλλεκτοι στην ΕΣΣΟ του ΝοεμβρίουΟι Ενοπλες Δυνάμεις, δηλώνουν έτοιμες να διαχειριστούν την πολυπληθέστερη ΕΣΣΟ της χρονιάς, την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανοιχτού Καναλιού, 10.000 οπλίτες αναμένονται στα μέσα του επόμενου μήνα να παρουσιαστούν στο στράτευμα. Θα καταταγούν όλοι στα κέντρα και στους νεοσύλλεκτους θα γίνει γρήγορο τεστ. Θα φορούν όλοι μάσκες και θα τους προσφερθεί όπως γίνεται, άλλωστε, μέχρι σήμερα και το σχετικό βαλιτσάκι με τα αντισηπτικά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επίσης, στα μέτρα για τη διαχείριση της πολυπληθούς ΕΣΣΟ που έχει αποφασίσει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας συμπεριλαμβάνεται και η σίτισή τους ανά βάρδιες, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού την ερχόμενη εβδομάδα θα θέσει σε λειτουργία στο 700ο στρατιωτικό εργοστάσιο, που βρίσκεται στο Κερατσίνι, ένα καινούριο σύγχρονο μηχάνημα, το οποίο θα παράγει 200.000 μάσκες την εβδομάδα.

Οι μάσκες θα χρησιμοποιούνται και για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων των στρατευσίμων αλλά και θα διατίθενται για τις ανάγκες του εθνικού συστήματος υγείας μετά την απόφαση ότι θα υπάρχει παντού, καθολική χρήση μάσκας κατά του κορονοϊού.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button