ΕΛΛΑΔΑ

Στόχος του Αλέξη Τσίπρα να αυξηθούν σύντομα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου και υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ήττα των εθνικών εκλογών.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αρχίσει μία πλατιά εκστρατεία οργανωτικής ανασυγκρότησης αμέσως μετά το καλοκαίρι ώστε να αρχίσει τον μετασχηματισμό του σε μεγάλο κόμμα του προοδευτικού χώρου.

caffeine adv2020b

Στόχος το 10% των ψηφοφόρων να είναι μέλη του κόμματος μέχρι το Συνέδριο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας έθεσε ως βασικό στόχο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ισοδυναμούν τουλάχιστον με το 10% των ψηφοφόρων του έως το επόμενο συνέδριο, το οποίο αναμένεται προς τα τέλη του έτους.

neratzoulis neo

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι 30.000 και ο κ. Τσίπρας έθεσε ουσιαστικά στόχο για 170.000.

Όπως τόνισε, η διεύρυνση πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, ηλικιακή ομάδα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε στις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, το πάγιο μήνυμα πως το ποσοστό 31,53% που απέσπασε η Κουμουνδούρου στις βουλευτικές εκλογές αποτελεί επιβεβαίωση ότι η παράταξη έχει εδραιωθεί ως κύριος εκφραστής του αριστερού – προοδευτικού χώρου.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι αυτό δεν επιτρέπει επανάπαυση, αλλά αντίθετα πρέπει να ενισχύσει τη διαδικασία ανασυγκρότησης του κόμματος.

Η συνεδρίαση της Π.Γ. διήρκησε 5 ώρες περίπου.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button