ΕΛΛΑΔΑ

Σταθάκης: Πιθανό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η αύξηση της τιμής του ρεύματος θα επέλθει «εάν τα co2 (εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα) πάνε από το 9 στο 22 θα είναι ανησυχητικό και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Σταθάκης: Πιθανό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος 2

Αναφορικά με την ΛΑΡΚΟ είπε ότι έχει γίνει ρύθμιση για το χρέος της προς τη ΔΕΗ αλλά δεν εξυπηρετείται ομαλά τους τελευταίους μήνες γι αυτό και έχει γίνει όχληση ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Σχετικά με τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο ο κ. Σταθάκης είπε «Το επίμαχο θέμα έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τον Μάρτιο άρα μέχρι τότε είναι διασφαλισμένη η συνοχή και η συνέχεια της κυβέρνησης. Η πρόταση δυσπιστίας είναι ευπρόσδεκτη αλλά δεν έχει καμία πιθανότητα να επιτύχει. Από 11 Ιανουαρίου και μετά μπορεί η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής αλλά τεκμαίρεται ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει 15ι βουλευτές. Από διαδικαστική άποψη η κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει μέχρι το φθινόπωρο του 2019. Οι συντάξεις δεν θα κοπούν. Είναι πειστικά τα επιχειρήματά μας».

Σταθάκης: Πιθανό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος 3

Τέλος, σε σχέση με την εξαγορά από τη ΔΕΗ εταιρείας στην ΠΓΔΜ ανέφερε ότι «την αποτίμηση της εταιρείας έκαναν δύο διεθνείς αξιολογητές, αυτοί διαμόρφωσαν το τίμημα. Ακολουθήθηκαν όλες οι διεθνείς πρακτικές και έγιναν όλοι οι έλεγχοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η τελευταία χρονιά αυτής της εταιρείας ήταν ζημιογόνα και άλλες πέντε ήταν κερδοφόρες και φέτος θα είναι κερδοφόρα».CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close