ΕΛΛΑΔΑ

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον οι ιδιοκτήτες πρακτορείων με τον ΟΠΑΠ

Η ΟΠΑΠ Α.Ε το προηγούμενο διάστημα έστειλε την νέα σύμβαση στα περίπου 5.000 πρακτορεία της χώρας μέσω της οποίας είχε αποστείλει τη νέα σύμβαση συνεργασίας μαζί με καταγγελία της υπάρχουσας σύμβασης ώστε να την υπογράψουν έως τα τέλη του Μάρτη.

Η νέα σύμβαση ζητούσε από τους πράκτορες αρκετά νέα μέτρα που τους οδηγεί στην εξαθλίωση! Προβλέπει μέχρι και υποχρεωτική μεταστέγαση ή αλλαγή υπαλλήλου εάν δεν αρέσει στην εταιρεία, πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις για τα κέρδη, καμία ευελιξία- μέχρι και μυστικές επιθεωρήσεις!

Οι πράκτορες που θεωρούν ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται μεθόδευση για να τα πάρει όλα τα καταστήματα ο ΟΠΑΠ απάντησαν με ένα μεγάλο »ΟΧΙ»

Έτσι, τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Πρακτόρων καταψηφίστηκε η προτεινόμενη σύμβαση από τον ΟΠΑΠ και έτσι ο Οργανισμός κλιμακώνοντας τις πιέσεις τους έστειλε σήμερα (Τρίτη 01/03) εξώδικο στους πράκτορες του!Κινητοποιήσεις και στην Κρήτη

Αναβρασμός επικρατεί και στους πράκτορες της Κρήτης οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους.

Μάλιστα, αναμένεται καθολική συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία στις 9 και 10 Μαρτίου την οποία και αποφάσισε ομόφωνα η Ομοσπονδία.

Επίσης αποφασίστηκε η αποστολή εξωδίκου στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και την ΕΕΕΠ,με σκοπό την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την αλλαγή της σύμβασης.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close