ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα παραδίδουν «Τα κλειδιά της εστίασης» οι επιχειρηματίες του κλάδου

Σήμερα παραδίδουν «Τα κλειδιά της εστίασης» οι επιχειρηματίες του κλάδου κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που έχουν προγραμματίσει στην πλατεία Συντάγματος.

Ο κλάδος προχωρά στην κινητοποίηση μετά από σχετικό κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) καθώς δεν έχει πια «άλλες αντοχές».

neratzoulis neo

«Στηρίζει σθεναρά τον αγώνα επιβίωσης των επιχειρήσεων Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που δέχονται τεράστιο πλήγμα λόγω της πανδημίας και κινδυνεύουν από λουκέτα» το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Οι επαγγελματίες της εστίασης θα παραδώσουν  τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους, υπογράφοντας και τη σχετική «Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης».

bakaliko lagos

Στην Αθήνα η σχετική δράση πραγματοποιείται στην Πλατεία Συντάγματος από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Μετά τη συλλογή των κλειδιών και την αποστολή τους στην ομοσπονδία, αντιπροσωπεία 99 επαγγελματιών και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Τα κλειδιά των καταστημάτων τους παραδίδουν επίσης οι επιχειρηματίες της εστίασης σε Δράμα, Κομοτηνή, Πύργο, Κοζάνη, Ιωάννινα.

 
Σχετικά άρθρα

Back to top button