Nbaxevanis

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ποιοι είναι στη λίστα των 35 για τον βιασμό της 12χρονης

Οι Αρχές εξετάζουν τόσο τις επαφές μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, όσο και τους ανθρώπους που σχετίζονται με τον οίκο ανοχής - Στο «σκοτεινό διαδίκτυο» πουλούσε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης ο Μίχος

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σε μία λίστα 35 ατόμων έχει εστιάσει τις έρευνές της η αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια. Κοινό σημείο αναφοράς είναι ο Ηλίας Μίχος καθώς οι εμπλεκόμενοι είναι τόσο άτομα που φέρονται να έχουν σχέση με τον οίκο ανοχής που είχε κακοποιηθεί κατ’ επανάληψη το ανήλικο κορίτσι, όσο και από το δίκτυο που είχε στηθεί στο διαδίκτυο και στο οποία ηγούταν ο 53χρονος συλληφθέντας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε ο ANT1 ο Μίχος φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τη 12χρονη και εν συνεχεία να πουλούσε τις φωτογραφίες στο dark web μέσω σχετικών σελίδων. Μάλιστα σχολιάζοντας αυτή την πληροφορία που μεταφέρθηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης, χαρακτήρισε το γεγονός πρωτοφανές, καθώς όπως είπε μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στη χώρα μας, παρότι πολλοί στην Ελλάδα έχουν βρεθεί να αγοράζουν υλικό, αλλά από το εξωτερικό. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας επισήμανε πως μπορούν να βρεθούν τα ίχνη τους, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος των Αρχών μιας και έχουν μπροστά τους μόλις 10 μήνες καθώς με τη πάροδο του 12μηνου παραγράφονται τα αδικήματα.

“IN_AND_OUT

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που ερευνώνται από την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, είναι 25 που είχαν σχέση με τον οίκο ανοχής, καθώς είχαν επισκεφθεί το σπίτι – κολαστήριο για τη 12χρονη, ενώ τα άλλα 10 είναι ψηφιακές επαφές, άτομα που επικοινωνούσαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά και αναφέρθηκαν, το πρόσωπο «κλειδί» είναι ο «Β.» που φέρεται να είναι ο «πορτιέρης» του οίκου ανοχής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ελέγχει ένα ολόκληρο δίκτυο με οίκους ανοχής τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή (στην οποία μένει, επίσης) αλλά και ακόμη 10 με 15 «σπίτια» στην ευρύτερη περιοχή. Οπως αναφέρθηκε ο ίδιος έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις που σχετίζονται με τους οίκους, ενώ έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μέσω καμερών τα όσα συμβαίνουν εκεί. Ο «Β.» φέρεται να έχει «φωτογραφηθεί» από το 12χρονο κορίτσι που ανέφερε στην κατάθεσή της για κάποιον «αστυνομικό» και για πρόσωπο που γνώριζε την ηλικία της καθώς τον άκουσε να λέει στον Μίχο «θα μπλέξουμε, είναι ανήλικη».

Mechanical Solutions

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ραντεβού μέσω διαδικτύου, φαίνεται πως εκεί είχε στηθεί κύκλωμα με επικεφαλής τον Μίχο. Το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε ανέφερε ως υπαρχηγό τον «Μιχάλη» που ελέγχεται από την αρχή της υπόθεσης όπως και δύο ακόμη πρόσωπα, τον «Δημήτρη» και τον «Ιωσήφ». Οπως ειπώθηκε και οι τρεις έχουν τακτοποιηθεί με τις Αρχές να προσπαθούν να τους «δέσουν» με την υπόθεση ώστε να προχωρήσουν σε συλλήψεις.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Πηγή
reader.gr

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button