ΕΛΛΑΔΑ

Self test | Πότε δίνουν τα φαρμακεία με ΑΜΚΑ;Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος εξηγεί τους λόγους που τα φαρμακεία τις μέρες του Πάσχα δεν προμηθεύουν τους πολίτες self test με ΑΜΚΑ. «Η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία θα γίνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προχώρησε στην συγκεκριμένη απόφαση για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας αλλά και της απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών στην φαρμακευτική τους αγωγή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Τα φαρμακεία αδυνατούν να χορηγούν τα αυτοδιαγνωστικά tests κατά τη διάρκεια των διημερεύσεων και διανυκτερεύσεων, διότι η λειτουργία τους αφορά την κάλυψη έκτακτων αναγκών των ασθενών», τονίζει.

Η πλατφόρμα διάθεσης των self test θα είναι κλειστή κάθε Σάββατο από τις 20:00 έως και Δευτέρα στις 08:00. Ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, η πλατφόρμα έμεινε κλειστή από το Μ. Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 08:00.

swell adv 2021

Σημειώνεται ότι:

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos
  • Από σήμερα τα self test είναι υποχρεωτικά για την εστίαση
  • Από την Τετάρτη ανοίγει πάλι το Δημόσιο με self test
  • Από την Πέμπτη θα πρέπει να τα προμηθευτούν οι μαθητές για τα σχολεία που ανοίγουν 10 Μαΐου.
  • Από Τετάρτη θα πρέπει να πάρουν και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, για όσους είναι ανοικτά τα ΑΜΚΑ.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button