Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣε απόγνωση χιλιάδες γονείς φοιτητών, αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο των παιδιών...

Σε απόγνωση χιλιάδες γονείς φοιτητών, αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο των παιδιών τους

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Mε ερώτηση του προς τα αρμόδια Υπουργεία, ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι σε απόγνωση χιλιάδες γονείς φοιτητών, οι οποίοι  αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο των παιδιών τους και ζητά την αύξηση του φοιτητικού επιδόματος κατοικίας για αυτούς που το δικαιούνται.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

mechanical adv 2021

«Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς  που εκμισθώνουν στα παιδιά τους φοιτητικές κατοικίες, εκτός του τόπου διαμονής τους αλλά σύμφωνα με τις Κυβερνητικές αποφάσεις δεν δικαιούνται την έκπτωση ενοικίου, καθώς δεν πρόκειται για επαγγελματική στέγη και ούτε είναι μισθωτοί και σε αναστολή. Οι συγκεκριμένοι γονείς, στη πλειοψηφία τους, ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν περιέλθει σε απόγνωση.

apostolakis adv 2

Όπως αναφέρουν οι γονείς των παιδιών αυτών, σε πολλές περιπτώσεις τα παιδιά αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την φοιτητική στέγη, αφού το κράτος δεν τους υποστηρίζει, δεδομένων μάλιστα των δυσμενέστατων οικονομικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του Κορωνοϊού.

Επειδή υπάρχουν πολλοί γονείς φοιτητών που δεν δικαιούνται ούτε έκπτωσης-ούτε αποζημίωσης για τα ενοίκια των σπουδάζοντων παιδιών τους.

Ερωτάσθε κε Υπουργέ:

-Τι συγκεκριμένα μέτρα στήριξης προτίθεστε να λάβετε για τους γονείς φοιτητών που ενοικιάζουν εκτός του τόπου διαμονής και δεν περιλαμβάνονται σε κανένα μέτρο στήριξης;

-Εξετάζετε ενδεχομένως την αύξηση του φοιτητικού επιδόματος κατοικίας για αυτούς που δικαιούνται»;

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble