ΕΛΛΑΔΑ

Πύρινη κόλαση στην Βόρεια Εύβοια – Ανεξέλεγκτη η φωτιά πλησιάζει στην Μονή Οσίου Δαυίδ

Εικόνες βιβλικής καταστροφής σημειώνονται έως και αυτήν την ώρα στην Βόρεια Εύβοια…

Εδώ και λίγη ώρα, εκκενώθηκε το χωριό Κουρκουλοί, ενώ το πύρινο μέτωπο πλησιάζει ανεξέλεγκτο προς την Μονή Οσίου Δαυίδ αλλά και τους καταρράκτες Δρυμώνα.

Έως και αυτήν την ώρα επεμβαίνουν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και Εθελοντικών Σωματείων, ενώ ήδη από το απόγευμα ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης αλλά και την βοήθεια εναέριων δυνάμεων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Λίγο μετά τις 7 μόνο δύο ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια καθώς την ίδια ώρα παρόμοια κατάσταση αντιμετωπίζει και η Αττική.

Ηδη εκκενώθηκαν τα χωριά και οι οικισμοί Χρόνια, Σηπιάδα, Ρετσινόλακκος, Καλαμούδι, Παλιοχώρι και Δαμιά ενώ πριν από λίγη ώρα εκκενώθηκε και το χωριό Κουρκουλοί…

swell adv 2021

Μέριμνα φιλοξενίας κατοίκων από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας,εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί,μεριμνά για την φιλοξενία των πολιτών αυτών που αδυνατούν να διαμείνουν στις οικίες τους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Προς τούτο παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση χώρου φιλοξενίας να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6985734029Μαριάννα Λιάσκου και 6947255261 Νίκος Κριτσίλης.


Πηγή
eviathema.gr

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button