ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Θρίλερ με την αυτοκτονία της 22χρονηςΟι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, αμφισβητούν την εκδοχή περί αυτοχειρίας. Όπως ανέφερε η Μαίρη Μπενέα στον ΣΚΑΙ, πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια υποπτεύεται πως ο θάνατος της 22χρονης σχετίζεται με σατανιστικές τελετές που έκαναν άγνωστοι με θύμα την 22χρονη Αρετή.Σημειώνεται πως σε αυτές τις τελετές γίνονται σεξουαλικά όργια και θυσίες. Η Μαίρη Μπενέα, ανέφερε ότι σύμφωνα με το σατανιστικο εορτολόγιο, η 20η Μαρτίου, ημέρα που η 22χρονη βρέθηκε νεκρή, ήταν η πανσέληνος των σκουληκιών και ημέρα που οι σατανιστές κάνουν τελετές με σεξουαλικά όργια και θυσιάζουν ανθρώπους είτε ως δολοφονίες είτε ως αυτοκτονίες.

Στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη, εντοπίστηκε μια φιάλη αερίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.Ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία δήλωσε στην εφ. «Πατρίς»: «Μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», ενώ τόνισε ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, όπως είπε θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η πλευρά της οικογένειας αμφισβητεί την εκδοχή της αστυνομίας και οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική»,  δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας. Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα social media, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές. «Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές.

Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε στην  ο κ. Τζαβάρας.

 CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close