ΕΛΛΑΔΑ

Ψηφίστε Ελλάδα για την καλύτερη ταινία προβολής χώρας στον κόσμο για το 2018

Μάθετε πως να ψηφίσετε το βίντεο της Ελλάδας.


Τελευταία ενημέρωση:

Το Παγκόσμιο Βραβείο Κοινού για την καλύτερη ταινία προβολής χώρας στον κόσμο για το 2018, διεκδικεί το σποτ της Ελλάδας, με τίτλο «Greece, a 365-day destination».Πρόκειται για την πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.

Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσιε και συνεχίζεται έως και τις 6 Νοεμβρίου 2018.

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.

Το βραβείο «People’Choice»

Το βραβείο «People’s Choice» 2018 της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) είναι  διαγωνισμός ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να υποδείξουν με την ψήφο τους,  την καλύτερη τουριστική ταινία  παγκοσμίως για το 2018.Τον πολυπόθητο τίτλο διεκδικούν φέτος 29 ταινίες, με την ελληνική συμμετοχή να  βρίσκεται μέχρις στιγμή στην 3η θέση. Το  κατακτήσει, ήδη  μέσα σε ένα χρόνο, 7 διεθνή βραβεία.

H  CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας  στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις  καλύτερες ταινίες  που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος.

Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close