ΕΛΛΑΔΑ

Πρόταση μομφής από ΣΥΡΙΖΑ στον Χρήστο Σταϊκούρα

Ο υπουργός Οικονομικών εισηγείται το νομοσχέδιο για την πτώχευση των νομικών και φυσικών προσώπων.

Πρόταση μομφής στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα που εισηγείται το νομοσχέδιο για την πτώχευση των νομικών και φυσικών προσώπων καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την πολιτική πρωτοβουλία ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. «Δε θα σας αφήσουμε να κατεδαφίζετε τη προστασία της πρώτης κατοικίας και να πτωχεύετε τους Έλληνες στα μουλωχτά. Σαν τους κλέφτες» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνοντας ότι «καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού που εισηγείται αυτόν το νόμο έκτρωμα.

caffeine adv2020b

Τον νόμο της πτώχευσης, της χρεοκοπίας ακόμη και φυσικών προσώπων και νοικοκυριών. Τον νόμο της άμεσης ρευστοποίησης της περιουσίας τους. Τον νόμο που μετά από οκτώ χρόνια προστασίας εντός των μνημονίων, έρχεται να άρει της προστασία της πρώτης κατοικίας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας».
«Να αναγκαστεί να έρθει και ο Κ. Μητσοτάκης, που κρύβεται» είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας και συνέχισε: «να έρθει και να μας εξηγήσει γιατί σας υπερασπίζεται και ποια είναι τα συμφέροντα και οι λόγοι εκείνοι που επιβάλουν εν μέσω πανδημίας να νομοθετείτε την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και τη ρευστοποίηση της περιουσίας των αδύναμων συμπολιτών μας».

«Σήμερα πέφτουν οι μάσκες»

neratzoulis neo

«Σήμερα οι μάσκες πέφτουν. Εν μέσω πανδημίας φέρνετε το σκληρότερο νόμο για τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη που δεν ήρθε όλα τα χρόνια των μνημονίων» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου λέγοντας: «και τον φέρνετε στα κρυφά. Εκμεταλλευόμενοι τη πανδημία. Εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και στη κοινωνία. Εμείς όμως δε θα σας το επιτρέψουμε αυτό. Δε θα επιτρέψουμε να βάλετε ταφόπλακα στη ζωή και στα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, με μια διαδικασία φαστ τρακ και στα κρυφά. Σας ζητάω να αποσύρετε αυτό το νομοσχέδιο».

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button