Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠρόταση για άνοιγμα καταστημάτων με self testing

Πρόταση για άνοιγμα καταστημάτων με self testing

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Χαράλαμπος Γώγος μίλησε στο Open και αναφέρθηκε στα σενάρια για την άρση του lockdown και στο άνοιγμα των καταστημάτων.

Ο καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, σημείωσε ότι η Επιτροπή ήταν έτοιμη να δώσει το «πράσινο φως» για τη σταδιακή άρση των μέτρων όμως ξαφνικά προέκυψε αυτή η μεγάλη διασπορά και πίεση στο σύστημα υγείας.

mechanical adv 2021

«Αυτό που προσπαθούμε τώρα είναι να αποφορτιστεί το σύστημα υγείας. Στα νοσοκομεία γίνεται ο χαμός. Αμέσως μετά θα μπούμε στη διαδικασία άρσης των μέτρων το οποίο είναι απαραίτητο», είπε χαρακτηριστικά.

apostolakis adv 2

Παράλληλα, είπε ότι «υπάρχει πλέον ένα όριο στο κλείσιμο. Θα πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα άνοιγμα που ελπίζω να έρθει σχετικά σύντομα γιατί θα ολοκληρωθεί η κορύφωση της καμπύλης , θα αρχίσουν να πέφτουν τα κρούσματα, ελπίζω να αποφορτιστεί και το σύστημα υγείας και με το καλό σενάριο να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ξανά. Εγώ θα έβαζα σαν όριο μέσα στον Μάρτιο να ολοκληρωθεί όλη η ταλαιπωρία. Τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου να ξεκινήσουμε με ασφάλεια να λειτουργούμε μερικές δραστηριότητες με χρήση πολλών τεστ».

«Υπάρχει σε εξέλιξη και αυτό που λέμε self testing, δηλαδή η δυνατότητα κάποιου να μπορεί μόνος του να κάνει τεστ. Πρέπει να πιστοποιηθούν τα τεστ που γίνονται για το self testing είναι όμως ένα εργαλείο που μπορεί αργότερα να το δούμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble