ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος ΔΣΑ: «Δεν έγινε κανένα πάρτι»Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απαντά σε αναφορές για πάρτι στο γραφείο του με την ευκαιρία των γενεθλίων του.

«Δεν έγινε κανένα πάρτι» απαντά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, αναφορικά με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media και τον δείχνουν σε κλειστό χώρο με άλλα άτομα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τον ίδιο οι παριστάμενοι είναι συγγενείς του και εργαζόμενοι στο γραφείο του που του ευχήθηκαν στον Σύλλογο. Όπως αναφέρει στο γραφείο του έχει μηχανήματα αποστείρωσης του αέρα, ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο γιος του και δύο ανιψιές του καθώς και συνεργάτες με τους οποίους έχει καθημερινή επικοινωνία.

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι» αναφέρει.

swell adv 2021

Μάλιστα ο ίδιος τονίζει ότι φορούσε μάσκα και τα παράθυρα ήταν ανοιχτά, ενώ πρόκειται για προσωπικές του σχέσεις.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

«Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι, σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε «εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος».


Σχετικά άρθρα

Back to top button