Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠρόεδρος ΔΣΑ: «Δεν έγινε κανένα πάρτι»

Πρόεδρος ΔΣΑ: «Δεν έγινε κανένα πάρτι»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απαντά σε αναφορές για πάρτι στο γραφείο του με την ευκαιρία των γενεθλίων του.

«Δεν έγινε κανένα πάρτι» απαντά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, αναφορικά με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media και τον δείχνουν σε κλειστό χώρο με άλλα άτομα.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με τον ίδιο οι παριστάμενοι είναι συγγενείς του και εργαζόμενοι στο γραφείο του που του ευχήθηκαν στον Σύλλογο. Όπως αναφέρει στο γραφείο του έχει μηχανήματα αποστείρωσης του αέρα, ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο γιος του και δύο ανιψιές του καθώς και συνεργάτες με τους οποίους έχει καθημερινή επικοινωνία.

apostolakis adv 2

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι» αναφέρει.

Μάλιστα ο ίδιος τονίζει ότι φορούσε μάσκα και τα παράθυρα ήταν ανοιχτά, ενώ πρόκειται για προσωπικές του σχέσεις.

«Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι, σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε «εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble