ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

«Πράσινο φως» για αποστολή SMS για τον κορωνοϊό στον πληθυσμό

Υπηρεσία ενημέρωσης για την πρόληψη από τον κορωνοϊό, μέσω της οποίας θα αποστέλλονται SMS στους πολίτες, συστήνεται με κοινή απόφαση των υπουργείων Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στην Βουλή ο υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς με τίτλο «Υπηρεσία ενημέρωσης για την πρόληψη από τον covid 19».

Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται ότι καθώς υφίσταται άμεσος κίνδυνος δημόσιας υγείας από την διασπορά κορωνοϊού και για τους σκοπούς πρόληψης και της αντιμετώπισης της διασποράς του, συστήνεται υπηρεσία που θα «τρέχει» η ΗΔΙΚΑ και θα μπορεί να στέλνει γραπτά μηνύματα με ενημερωτικό ή υπομνηστικό χαρακτήρα σε κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει εγγραφεί στην υπηρεσία της άυλης συνταγογράφησης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η ΗΔΙΚΑ αναλαμβάνει για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συντήρηση της υπηρεσίας, έχει την υποχρέωση λήψης και διαρκούς τήρησης των κατάλληλων και αναγκαίων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφαλείας των δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία και κατ’ ελάχιστον, την καταγραφή και παρακολούθηση των προσβάσεων στην συγκεκριμένη υπηρεσία και την προστασία των διακινούμενων δεδομένων από κάθε παραβίαση.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button