Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠώς θα λειτουργεί για το λιανεμπόριο ο νέος πενταψήφιος αριθμός 13032

Πώς θα λειτουργεί για το λιανεμπόριο ο νέος πενταψήφιος αριθμός 13032

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σε δοκιμαστική λειτουργία βρίσκεται η πλατφόρμα του νέου πενταψήφιου αριθμού η οποία θα ενεργοποιηθεί με το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργος Γεωργαντάς, εξήγησε ότι η υπηρεσία θα μπει σε εφαρμογή, «όταν οι λοιμωξιολόγοι δώσουν το πράσινο φως γι’αυτήν τη δραστηριότητα».

Μέχρι τώρα, οι πολίτες μπορούσαν να παρακάμψουν τους ελέγχους σβήνοντας και γράφοντας εκ νέου SMS στο 13033. Με το νέο πενταψήφιο η δυνατότητα αυτή παύει να ισχύει καθώς επιπλέον μήνυμα θα θεωρείται άκυρο από την πλατφόρμα.

mechanical adv 2021

Η υπηρεσία, προϊδεάζει για το πώς θα μετακινούνται οι καταναλωτές όταν ανοίξει το λιανεμπόριο.

apostolakis adv 2

Έτσι, για να βγουν για ψώνια θα πρέπει να στείλουν SMS στον νέο πενταψήφιο αριθμό 13032, που ουσιαστικά θα λειτουργεί ως «χρονόμετρο», αφού θα έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο.

Η υπηρεσία πάντως, που υποσχέθηκε στους καταναλωτές ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, δεν επιτρέπει δεύτερο μήνυμα-μετακίνηση για ψώνια, καθώς υπάρχει «κόφτης», όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος πενταψήφιος αριθμός, σύμφωνα με το in.gr, θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αγορές στα καταστήματα του λιανεμπορίου και όχι τα σούπερ μάρκετ, στα οποία οι καταναλωτές θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν στέλνοντας τον κωδικό 2 στο 13033.

Ωστόσο, αυτός ο νέος πενταψήφιος αριθμός έχει τα γκρίζα σημεία του, σαφώς όμως λιγότερα από το 13033. Ποια είναι αυτά; Χιλιάδες πολίτες διαθέτουν δύο κινητά τηλέφωνα, δηλαδή δύο διαφορετικές κάρτες SIM, δηλαδή δύο διαφορετικές εταιρείες κινήτης. Έτσι, θα  μπορούν να στείλουν SMS στο 13032 για τρίωρη παραμονή στα καταστήματα με την χρήση της μιας κάρτας ή του ενός κινητού τηλεφώνου και όταν λήξει το 3ωρο μπορούν να στείλουν SMS στο 13032 με το άλλο κινητό/ άλλη SΙΜ και να παρατείνουν την παραμονή τους για ψώνια στα μαγαζιά.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble