ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτική εκδήλωση της «ΛΑ.Ε.» με τον Γιάννη Τόλιο στον Αγιο Νικόλαο

«Υποστηρίζουμε την έξοδο από την Ευρωζώνη μέσα από δημοψήφισμα του ελληνικού λαού. Μια έξοδο που συνοδεύεται για τη Λαϊκή Ενότητα και με το χρέος. Μέσα από την εφαρμογή μπορεί να προκύψουν πιέσεις αλλά θα έχει αποφασίσει ο ελληνικός λαός», τόνισε ο συντονιστής της οικονομικής πολιτικής της Λαϊκής Ενότητας Γιάννης Τόλιος, αναφερόμενος στην βασική πρόταση του κόμματος του, για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Ο κ. Τόλιος επισκέφθηκε την Κυριακή το νομό Λασιθίου και ήταν κεντρικός ομιλητής σε δύο πολιτικές εκδηλώσεις σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα με θέμα «Οι θέσεις της ΛΑΕ για την ευρωζώνη και το εθνικό νόμισμα και για το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος». Οι ομιλίες του έγιναν στα πλαίσια της σχετικής εξόρμησης του κόμματος προς την κοινωνία για τη δημοσιοποίηση των θέσεων του.

2016

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο ήταν η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα και η αποδέσμευση από την Ευρωζώνη, το δεύτερο ήταν το ιδιωτικό χρέος και η ανάγκη μιας σεισάχθειας των χρεών σε λαϊκά νοικοκυριά, το τρίτο ήταν το δημόσιο χρέος και η ανάγκη αναστολής πληρωμών και η ανάγκη διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους και το τέταρτο έχει να κάνει με τα εργασιακά ενόψει και των διεργασιών που γίνονται για την αξιολόγηση.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close