ΕΛΛΑΔΑ

Πλακιωτάκης: Προστατεύουμε τα νησιά – Μείνετε στο σπίτιΚατά 80% σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο μειώθηκε η κίνηση προς τα νησιά όπως είπε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Πλακιωτάκης εξήγησε ότι η απόφαση για περιορισμό στην μετακίνηση στα νησιά ήταν αναπόφευκτο μέτρο για την προστασία των κατοίκων καθώς έως χθες η κίνηση ήταν στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα σαν να βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες λόγω κορωνοϊού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πλακιωτάκης: Κανένα μέτρο δεν πρόκειται να αποδώσει αν δεν το τηρήσουμε
«Κανένα μέτρο δεν πρόκειται να αποδώσει αν δεν το τηρήσουμε με σχολαστικό τρόπο οι πολίτες. Μένουμε σπίτι, τηρούμε τα μέτρα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Στην εκπομπή ήταν και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, Παναγιώτα Βούλγαρη, η οποία απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν στα νησιά και κάλεσε όσους ήδη έχουν μεταβεί στα νησιά να μείνουν αποκλεισμένοι.

swell adv 2021

«Να μείνουν αποκλεισμένοι χωρίς να έχουν επαφές με συγγενικό φιλικό περιβάλλον. Έτσι ίσως μειώσουμε το κακό που είναι προ των πυλών», τόνισε η κ. Βούλγαρη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

«Τον θέλουμε τον κόσμο, τον αγαπάμε. Τώρα είναι περίοδος απομόνωσης», δήλωσε χαρακτηριστκά.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button