ΕΛΛΑΔΑ

Πλακιωτάκης: Ο Μουζάλας λειτουργεί ως διαχειριστής κρατικής ΜΚΟ

Επίθεση στον Γιάννη Μουζάλα με αφορμή το έγγραφου που εξέδωσε με το σχέδιο για τη φιλοξενεία των 2.000 προσφύγων στην Κρήτη, εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. 

Η ανακοίνωση του κ. Πλακιωτάκη έχει ως εξής:

«Ο κ. Μουζάλας σε σχέση με το θέμα της εγκατάστασης μεταναστών στην Κρήτη, συνεχίζει το χαβά του. Λειτουργεί ως διαχειριστής κρατικής ΜΚΟ όπου οι Κρητικοί ως δουλικοί υποτελείς του, θα πρέπει να εκτελέσουμε τις εντολές του.

Παρά τα όσα διατυπώθηκαν τον προηγούμενο μήνα για το θέμα,  αγνοεί επιδεικτικά τις προθέσεις και τις κινήσεις των τοπικών φορέων της Κρήτης για την αντιμετώπιση του ζητήματος και προχωρά, σε αυθαίρετες πρωτοβουλίες που είναι βέβαιο, ότι θα οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα.Θεωρεί ότι το μεταναστευτικό ζήτημα είναι εσωτερικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό, τις προηγούμενες ημέρες -ερήμην των υπολοίπων Βουλευτών και των τοπικών φορέων της μεγαλονήσου -συζήτησε το θέμα μόνο με τους κυβερνητικούς βουλευτές της Κρήτης.

Στη συνέχεια, απέστειλε επιστολή εν ίδει φιρμανιού προς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Κρήτης όπου ενημερώνει για το σχεδιασμό του Υπουργείου του για την φιλοξενία των 2000 μεταναστών στην Κρήτη.

Δυστυχώς, παρά τα όσα λέει ο κ. Μουζάλας, δεν μπορεί να αποβάλει την καθεστωτική λογική του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Καλό θα είναι να αναπροσαρμόσει τάχιστα τη στρατηγική του και να επιδείξει διάθεση συνεργασίας, γιατί είναι πολύ πιθανό, το ζήτημα να αποτελέσει το πολιτικό του Βατερλό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close