ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Πλακιωτάκης: Σε νέο μνημόνιο οδηγεί η κυβέρνηση τη χώρα


Τελευταία ενημέρωση:

«Η Ελλάδα ήταν έτοιμη να βγει από το μνημόνιο και η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο» δήλωσε από τη Σάμο ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των κομματικών στελεχών, συντονιστών και τομεαρχών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Συνδιάσκεψης. Όπως σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει ρήξη, αλλά σωστή διαπραγμάτευση.Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, αναφέρθηκε στους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης απαντώντας σε φωνές διαματυρίας, κυρίως των ελεύθερων επαγγελματιών και τόνισε πως ήταν προς το όφελος της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ, για το εθνικό συμφέρον, στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σε κάθε θετική προσπάθεια. «Το αποδείξαμε εμπράκτως ψηφίζοντας τα δύο πρώτα της νομοσχέδια» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αλλαγή ηγεσίας του κόμματος, ο κ. Πλακιωτάκης επεσήμανε ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Αντίθετα, ανέφερε ότι όλοι μαζί έχουν ξεκινήσει, έως την Έθνική Συνδιάσκεψη τον Ιούνιο, ένα οδοιπορικό προς τον λαό, ένα πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία, μία γραμμή μάχης, που σφυρηλατεί την ενότητα και διευρύνει τις δυνάμεις της παράταξης.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close