ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε φωτιά το αυτοκίνητό της Λιάνας Κανέλλης εν κινήσει

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, στο τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας, βρίσκεται αυτή την ώρα για να καταθέσει η Λιάνα Κανέλλη, καθώς το αυτοκίνητό της πήρε φωτιά εν κινήσει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Το αυτοκίνητο της βουλευτή του ΚΚΕ πήρε φωτιά την ώρα που βρισκόταν στη διασταύρωση των λεωφόρων Κηφισίας και Κατεχάκης.

Αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άνοιξαν το καπό του αυτοκίνητου από όπου έβγαινε και ο πυκνός καπνός, διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχε ένα πανί.

Η κα. Κανέλλη ενημέρωσε τις Αρχές ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε πάει το αυτοκίνητό της σε ένα συνεργείο, αλλά παρ΄όλα αυτά, όσοι ερευνούν την υπόθεση δεν θέλουν να αφήσουν ερωτήματα, έχοντας δοθεί εντολή να ερευνηθεί διεξοδικά το περιστατικό και η κάθε πτυχή του με όλες τις λεπτομέρειες.

Πραγματογνώμονες θα εξετάσουν όλα τα στοιχεία, ενώ μετά και την κατάθεση της βουλευτή του ΚΚΕ οι αρμόδιοι αστυνομικοί θα σχηματίσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close