ΕΛΛΑΔΑ

Πέτσας: Ανοιχτό ενδεχόμενο για κλείσιμο συνόρων των νομών

«Ο πρωθυπουργός θα κάνει το τηλεοπτικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα γύρω στις 2 με 3 μετά το μεσημέρι», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Όταν η δημόσια υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και όχι τους κομπογιαννίτες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως «ο πρωθυπουργός θα κάνει το τηλεοπτικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα γύρω στις 2 με 3 μετά το μεσημέρι».

caffeine adv2020b

Με αφορμή τα όσα μετέδωσε το politico ότι η Άγκελα Μέρκελ –στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη του ευρωπαϊκού συμβουλίου-  κάλεσε τους ηγέτες της ΕΕ να προχωρήσουν άμεσα σε  lockdown, διευκρίνισε πως «η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε στη χώρα της και όχι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι «ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει στις ενημερώσεις για τον κορωνοϊό»

neratzoulis neo

Ακόμη ανέφερε πως «η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα για την αποσυμφόρηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», ενώ είπε πως «δεν είναι εστία υπερμετάδοσης».

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απέκλεισε τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα να περιλαμβάνουν ακόμα και «κλείσιμο των συνόρων των νομών».

Back to top button