Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠελώνη | Οι πολίτες δεν θα πληρώνουν στα φαρμακεία για self test

Πελώνη | Οι πολίτες δεν θα πληρώνουν στα φαρμακεία για self test

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Πώς θα γίνεται η διαδικασία  – Οι γιατροί θα πράξουν το καθήκον τους, διαφορετικά θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα,είπε σχετικά με την επίταξή τους

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα προχωρήσει από τις αρχές Απριλίου σε δωρεάν παροχή self test σε όλο τον πληθυσμό, όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Διαβάστε επίσης: Self test | Έρχεται πλατφόρμα για να δηλώνονται τα θετικά αποτελέσματα

Τι είναι το self testing και πώς λειτουργεί | Video

mechanical adv 2021

Όπως εξήγησε: «κάθε πολίτης θα μπορεί να προμηθεύεται δωρεάν από το φαρμακείο της γειτονιάς του ένα test ανά εβδομάδα, παρέχοντας τον ΑΜΚΑ στον φαρμακοποιό. Κάθε πολίτης θα έχει έτσι τη δυνατότητα επιτήρησης της υγείας του και σύμπραξης στην ανάσχεση της διασποράς του ιού.

apostolakis adv 2

Σε ερώτηση για το αν τα self test θα δίνονται από τα φαρμακεία με κάποιο αντίτιμο, όπως προτείνουν οι φαρμακοποιοί, η κυρία Πελώνη απάντησε κατηγορηματικά ότι τα self τεστ θα δίνονται απολύτως δωρεάν. Απαντώντας σε άλλη ερώτηση πάντως, είπε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τους φαρμακοποιούς σχετικά με την καταβολή ενός «συμβολικού» αντιτίμου αν κάποιος πολίτης ζητήσει από τον φαρμακοποιό να τον βοηθήσει στο self test.

Πρόσθεσε ακόμη ότι το αποτέλεσμα των τεστ αυτών θα δηλώνεται σε ειδική πλατφόρμα, ενώ θα προσμετρούνται στον συνολικό αριθμό τεστ που γίνονται καθημερινά.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble