Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠελώνη | «Όχι» από την κυβέρνηση στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα

Πελώνη | «Όχι» από την κυβέρνηση στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

«Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή της η κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Η κ. Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την άποψη ότι μια μαζική μετακίνηση από την Αθήνα σε άλλες περιοχές, θα μπορούσε να λειτουργήσει επιβαρυντικά, συμπληρώνοντας ότι «προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι».

mechanical adv 2021

Σχετικά με το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων, η κ. Πελώνη ανέφερε πως ο στόχος είναι οι δραστηριότητες να ανοίγουν με ασφάλεια, συμπληρώνοντας ότι περίπου στα μέσα Μαΐου προσανατολίζεται το άνοιγμα του τουρισμού με πρωτοκόλλα. Κάτι που έχει διαβεβαιώσει και ο υπουργός Τουρισμόυ Χ. Θεοχάρης.

apostolakis adv 2

Αναφερθείσα στα ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για το εάν τις αποφάσεις τις παίρνει η επιτροπή ή η κυβέρνηση, εξήγησε ότι «η επιτροπή αξιολογεί τα δεδομένα και εισηγείται στην κυβέρνηση και η κυβέρνηση παίρνει τις αποφάσεις». Σημείωσε μάλιστα ότι τα σχόλια από την αξιωματική αντιπολίτευση αποτελούν «συνωμοσιολογία που προσβάλλει τους επιστήμονες».

Για την εστίαση, τόνισε πως γίνονται ήδη συζητήσεις για άνοιγμα σε εξωτερικούς χώρους, επισημαίνοντας το self test ως σημαντικό εργαλείο. Σημείωσε ακόμη ότι στις 10 Μαΐου θα ανοίξουν τα δημοτικά και τα γυμνάσια.

Όσον αφορά τις συγκεντρώσεις σε πλατείες, δήλωσε όπως δεν μπορεί να γίνει μαζική επέμβαση, ενώ η αστυνομία, είπε, δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ατομική ευθύνη.  Όμως, «Γίνεται  προσπάθεια να εντοπιστούν οι διοργανωτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς, η κ. Πελώνη, είπε ότι χαμηλότερα είναι τα ποσοστά εμβολιασμών σε ηλικίες πάνω από τα 60 έτη.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble