Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠαρατείνεται για ένα μήνα η περίοδος των εκπτώσεων

Παρατείνεται για ένα μήνα η περίοδος των εκπτώσεων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την πρόθεση του να εγκρίνει το αίτημα των εμπόρων για παράταση ενός μήνα της περιόδου των εκπτώσεων, εκφράζει ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδ. Γεωργιάδης. Μία κίνηση με στόχο να επιτρέψει στον εμπορικό κόσμο να ξεστοκάρει από προϊόντα και να αποκτήσει ρευστότητα προκειμένου να αποφευχθεί ένα δυσχερές σενάριο με μαζικά λουκέτα μιας και ζήτημα να έχει γίνει τζίρος 1,5 – 2  δισ ευρώ στην «κανονική» εκπτωτική περίοδο που λήγει στο τέλος της εβδομάδας, έναντι των 5 δισ ευρώ πέρυσι!

Ειδικά για τους κλάδους ένδυσης και υπόδησης η επέκταση της εκπτωτικής περιόδου αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά, με δεδομένο ότι παραδοσιακά αποτελεί περίοδο πολύτιμου τζίρου.

mechanical adv 2021

«Αρκεί βέβαια να επιτραπεί να λειτουργήσουν και τα καταστήματα μας», σχολιάζει στο newmoney στέλεχος γνωστής αλυσίδας γυναικείας ένδυσης.

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα στην Αττική λειτούργησαν μόλις δύο εβδομάδες κανονικά, περίοδος κατά την οποία είχαν καταφέρει να επιτύχουν σχεδόν το 60% του τζίρου που είχαν τον Ιανουάριο του 2020. Ένδειξη ότι και οι καταναλωτές, παρά τους περιορισμούς, είχαν διάθεση για αγορές παρά το αβέβαιο οικονομικό κλίμα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble