ΕΛΛΑΔΑ

Οταν ο πρωθυπουργός υποσχόταν μικρό υπουργικό που δεν είχαν λόγο ύπαρξης οι αναπληρωτές! (video)

Πριν τις εκλογές του Ιουλίου 2019, ο πρωθυπουργός μας ενημέρωνε μέσω του Alpha και του OPEN πόσο πολύ του προκαλούσε αποστροφή η εικόνα των τεράστιων κυβερνητικών σχημάτων και κατηγορούσε τους καρεκλοκένταυρους που «παίρνουν μία καρέκλα μόνο και μόνο για να κρατηθούν κομματικές ισορροπίες».

«Ζητώ από τους Έλληνες πολίτες σε αυτό να με εμπιστευτούν. Θα έχουμε μικρότερο υπουργικό σχήμα. Δεν θα υπάρχουν αναπληρωτές. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Ένα λειτουργικό και σφιχτό σχήμα», είπε μεταξύ άλλων πριν τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης.

caffeine adv2020b

Για μία ακόμα φορά ζήτησε από τους πολίτες να τον εμπιστευτούν και έκανε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο είχε υποσχεθεί. Ούτε μικρά κυβερνητικά σχήματα έκανε, ούτε κατήργησε τον ρόλο τον αναπληρωτών.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό, το νέο σχήμα απαρτίζεται από 57 και πέντε αναπληρωτές, που όπως έλεγε ο Κος Μητσοτάκης κάποτε, «δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης».

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button