ΕΛΛΑΔΑ

Οταν η ΝΔ έκρινε «ανεύθυνη» την επέκταση στα 12 μίλια στο Ιόνιο! (video)Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης από τα 6 στα 12 μίλια στο Ιόνιο και όρθιοι οι βουλευτές της ΝΔ τον χειροκρότησαν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ωστόσο όμως πρέπει να θυμηθούμε ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε ο σχεδιασμός αναφορικά με τη δρομολόγηση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο, η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση τασσόταν αναφανδόν κατά και ξεσπάθωνε εναντίον της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι χωρίζει τη χώρα στη μέση, πλήττει τα εθνικά συμφέροντα και οξύνει την κατάσταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Χαρακτήριζε μια τέτοια κίνηση εθνικά επιζήμια, υποστηρίζοντας πως ενισχύει τις θέσεις και τις διεκδικήσεις της Άγκυρας.

swell adv 2021

Αυτά τόνιζε σε επίσημες δηλώσεις και ομιλίες στη Βουλή, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τότε τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ. Ας θυμηθούμε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κου Κουμουτσάκου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button