ΕΛΛΑΔΑ

Η ομοσπονδία ξενοδοχουπαλλήλων δικαιώνεται από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε!

Με το σημερινό Νομοσχέδιο που κατέθεσε η Κυβέρνηση δικαιώνει τις προσπάθειες που ξεκίνησε το Σωματείο μας στο Ηράκλειο της Κρήτης μαζί με τα άλλα Σωματεία της Κρήτης, της Ρόδου, τα Εργατικά Κέντρα και φυσικά η Ομοσπονδία μας.

Στο νομοσχέδιο λοιπόν που κατατέθηκε προβλέπεται πως όλοι οι εποχικά εργαζόμενοι στον Τουρισμό και στον Επισιτισμό θα επαναπροσληφθούν και θα μπουν σε αναστολή σύμβασης εφόσον δεν ανοίξουν οι επιχειρήσεις από 01/06/2020 έως 30/09/2020.

caffeine adv2020b

Ακόμα όσοι δεν έχουν το δικαίωμα επαναπρόσληψης και έπαιρναν το εποχικό επίδομα ή εποχικό ταμείο ανεργίας τότε θα πάρουν έκτακτο επίδομα ανεργίας για τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας παλεύει να μην μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button