ΕΛΛΑΔΑ

Οι Τούρκοι έχουν εγκλωβίσει στα σύνορα με το Ιράν 13 Έλληνες!


Τελευταία ενημέρωση:

Η απαγόρευση διέλευσης των ελληνικών οχημάτων απο τα σύνορα έγινε από τις τουρκικές Αρχές με το πρόσχημα του ελέγχου μετάδοσης του κοροναϊού.

Οι Τούρκοι έχουν εγκλωβίσει στα σύνορα με το Ιράν 13 Έλληνες! 2

Ωστόσο συμπίπτει χρονικά με την προτροπή της Τουρκίας στους πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν σε αυτήν, να περάσουν στην Ελλάδα.Η άρνηση της Ελλάδας να αποδεχθεί το κύμα μεταναστών που προέρχονταν από την Τουρκία και η εμπλοκή στον Έβρο είχε ως παράπλευρη απώλεια την “ομηρία” δεκατριών Ελλήνων αυτοκινητιστών διεθνών μεταφορών.

Χαρακτηριστικό του προσχηματικού χαρακτήρα της απαγόρευσης περί κοροναοϊού είναι το γεγονός ότι παρότι οι οδηγοί αποδέχονται να υποβληθούν σε οποιοδήποτε κλινικό έλεγχο, οι τουρκικές αρχές δεν έχουν κάνει καμία σχετική ενέργεια λειτουργώντας παρελκυστικά χωρίς κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα επίλυσης.

Στην περίπτωση αυτή και επειδή κρίνεται κρίσιμη η ασφάλεια των Ελλήνων, ως Ευρωπαίων πολιτών αλλά και ως επαγγελματιών με διεθνή υπόσταση είναι σημαντικό να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή επιστροφή τους στην πατρίδα τους χωρίς εμπόδια για τους ίδιους και τα οχήματα τους.

Θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος;

Πηγή
Militaire.gr

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close