ΕΛΛΑΔΑ

Οι Τούρκοι χάκερ «έριξαν» ακόμη μία ελληνική ιστοσελίδαΞαναχτύπησαν, όπως όλα δείχνουν, οι χάκερ που έβαλαν χτες στο «στόχαστρο» το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, καθώς το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται σήμερα στην ιστοσελίδα Suzuki.gr.

o μήνυμα των χάκερ, που εικάζεται ότι είναι από την Τουρκία, κάνει έμμεση αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι η χώρα μας δεν πρέπει να υποθάλπει τρομοκράτες.

«Συνεργάζεστε με τρομοκράτες, υποστηρίζοντας τα μέλη της οργάνωσης προδοτών FETO» έγραφε επίσης το μήνυμα, και συνέχιζε: «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε».

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η επίθεση, το μήνυμα αφαιρέθηκε και πλέον εμφανίζεται μια λευκή σελίδα σφάλματος.

Το ίδιο μήνυμα εμφανίστηκε χτες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για περίπου τρία λεπτά, μέχρι που αφαιρέθηκε από τεχνικούς του πρακτορείου.

Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι οι Τούρκοι αξιωματικοί είναι πραξικοπηματίες και έχει πολλάκις εξαπολύσει «πυρά» κατά της Αθήνας αλλά και της ελληνικής Δικαιοσύνης για τη μη έκδοσή τους στην Τουρκία.

«Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις»

Για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο έκανε λόγο ο διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων κ. Μιχάλης Ψύλλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ.

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις. Είμαστε πανέτοιμοι και οι τεχνικοί μας τις αντιμετωπίζουν αλλά, με τους χάκερς ποτέ δεν ξέρεις… χτυπούν ακόμα και το αμερικανικό Πεντάγωνο. Εμείς θα γνωστοποιήσουμε την προκλητική επίθεση της Τουρκίας σε όλα τα διεθνή φόρα και σε όλες τις δημοσιογραφικές ενώσεις παγκοσμίως», είπε ο κ. Ψύλλος εκφράζοντας παράλληλα το φόβο ότι μέχρι τις τουρκικές εκλογές στις 24 Ιουνίου, τέτοια φαινόμενα θα πολλαπλασιαστούν.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close