ΕΛΛΑΔΑ

Ο Tύπος δεν φιμώνεται, δεν φυλακίζεται

Οι αλλοπρόσαλλες κινήσεις της Κυβέρνησης δεν έχουν τέλος…με αφορμή ότι έχει γίνει με τον Δημήτρη Τάκη και το Iefimerida​.

Δυστυχώς ο τύπος πια δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του γιατί υπάρχει μία κυβέρνηση που θέλει να κρύψει τα πάντα και η μόνη λύση είναι να διώκει ποινικά δημοσιογράφους που κάνουν σωστά την δουλειά τους αλλά και ιστοσελίδες όπως πριν λίγα 24ωρα έγινε με το iefimerida.gr .

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης δημοσιοποίησε τα στοιχεία σχετικά με το απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ, με ένα θέμα που η ίδια η κυβέρνηση άνοιξε μέσω των υπουργών της στο υπουργικό συμβούλιο.

Δουλειά του δημοσιογράφου είναι να τα δημοσιεύσει και όχι να τα κρατάει για την «πάρτη» του με τον φόβο μήπως και καταλλήξει πίσω από τα κάγκελα.

Δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών, και η διάδοση τους μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης με στόχο την κατά το δυνατόν ορθή πληροφόρηση των πολιτών.

Το επάγγελμα του δημοσιογράφου θεωρείται από κάποιους λειτούργημα από την άποψη ότι ο δημοσιογράφος επιτελεί κοινωνικό έργο, εργάζεται προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας και συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της (π.χ. με την αποκάλυψη σκανδάλων).

Αν και αυτό θέλει να αλλάξει η κυβέρνηση τότε πρέπει να κάνει αλλαγές… ΜΕΓΑΛΕΣ!

 

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close